Contact

De mai bine de 100 de ani, STADA are grija de bunul tau cel mai de pret: sanatatea ta. Preocuparea pentru sanatatea si bunastrarea oamenilor este in centru atentiei pentru STADA. Filozofia si misiunea companiei se bazeaza pe asta. Mesajul “TOATE CELE BUNE“ exprima aceasta si se regaseste nu numai pe acest website, ci in toate materialele de comunicare ale STADA.

“TOATE CELE BUNE“ inseamna mai mult decat o dorinta. “TOATE CELE BUNE“ exprima standardul STADA - si de aceea este directia pentru cei peste 7.000 de angajati STADA la nivel global.

“TOATE CELE BUNE“ inseamna calitate. Calitatea tuturor produselor STADA. Calitatea materialelor de productie folosite, a serviciilor oferite si a conditiilor de munca - toate acestea conduc catre eforturile STADA. Pentru ca noi suntem convinsi ca mediul de lucru de calitate permite o activitate de calitate, ceea ce conduce la produse mai bune.

De aceea, “TOATE CELE BUNE“ reprezinta baza succesului. Doctori, farmacisti si pacienti apreciaza produsele noastre - numai in Germania sunt alese de mai bine de 80 milioane de ori pe an. Iar cresterea noastra solida ne permite sa comercializam produsele noastre in conditii avantajoase.

“TOATE CELE BUNE“ se exprima international pentru ca oamenii isi ureaza “Toate cele bune“ peste tot in lume. STADA doreste sa impartaseasca aceasta catre toti: Sanatatea si-o poate permite oricine.

 

In this spirit

all the best :) from STADA


STADA M&D SRL

Codul unic de inregistrare: RO32203534
Numarul din registrul comertului: J40/10997/2013
Capital social: 15.646.450 RON
Splaiul Independentei no.1, Bl.16, Sc.2, Et.2, Ap.38, Sector 4, Bucuresti
Tel: +40 (21) 3160640
Fax: + 40 (21) 3160638
http://www.stada.com